You are here: Home » Chapter 38 » Verse 2 » Translation
Sura 38
Aya 2
2
بَلِ الَّذينَ كَفَروا في عِزَّةٍ وَشِقاقٍ

Efendi Nahi

(por) jobesimtarët janë mendjemëdhenj dhe përçarës (nuk e pranojnë të Vërtetën)!