You are here: Home » Chapter 36 » Verse 82 » Translation
Sura 36
Aya 82
82
إِنَّما أَمرُهُ إِذا أَرادَ شَيئًا أَن يَقولَ لَهُ كُن فَيَكونُ

Feti Mehdiu

Mjafton urdhëri i tij, vetëm t’i thotë: “Bëhu”! dhe ajo bëhet.