You are here: Home » Chapter 36 » Verse 73 » Translation
Sura 36
Aya 73
73
وَلَهُم فيها مَنافِعُ وَمَشارِبُ ۖ أَفَلا يَشكُرونَ

Efendi Nahi

dhe nga ato kanë shumë dobi, dhe pije (qumështi). E, vallë, si nuk falenderohen!