You are here: Home » Chapter 36 » Verse 72 » Translation
Sura 36
Aya 72
72
وَذَلَّلناها لَهُم فَمِنها رَكوبُهُم وَمِنها يَأكُلونَ

Feti Mehdiu

Dhe ua kemi vënë në shërbim, disave u hipin e me disa udhqehen.