You are here: Home » Chapter 36 » Verse 70 » Translation
Sura 36
Aya 70
70
لِيُنذِرَ مَن كانَ حَيًّا وَيَحِقَّ القَولُ عَلَى الكافِرينَ

Sherif Ahmeti

Për t’ia tërhequr vërejtjen ati që është gjallë (me mend e zemër) dhe dënimi të bëhet meritë për jobesimtarët.