You are here: Home » Chapter 36 » Verse 70 » Translation
Sura 36
Aya 70
70
لِيُنذِرَ مَن كانَ حَيًّا وَيَحِقَّ القَولُ عَلَى الكافِرينَ

Efendi Nahi

për ta paralajmëruar atë që është i gjallë (i mençur), dhe për t’u realizuar fjala (dënimi) ndaj mohuesve.