You are here: Home » Chapter 36 » Verse 57 » Translation
Sura 36
Aya 57
57
لَهُم فيها فاكِهَةٌ وَلَهُم ما يَدَّعونَ

Efendi Nahi

në të (xhennet) – për ta, ka pemë dhe çdo gjë që dëshirojnë.