You are here: Home » Chapter 36 » Verse 57 » Translation
Sura 36
Aya 57
57
لَهُم فيها فاكِهَةٌ وَلَهُم ما يَدَّعونَ

Feti Mehdiu

Aty do të ketë pemë dhe gjithçka që dëshirojnë.