You are here: Home » Chapter 36 » Verse 5 » Translation
Sura 36
Aya 5
5
تَنزيلَ العَزيزِ الرَّحيمِ

Feti Mehdiu

Me shpalljen e të Gjithfuqishmit dhe të Gjithmëshirshmit.