You are here: Home » Chapter 36 » Verse 48 » Translation
Sura 36
Aya 48
48
وَيَقولونَ مَتىٰ هٰذَا الوَعدُ إِن كُنتُم صادِقينَ

Sherif Ahmeti

Dhe thoshin: “Po qe se jeni të vërtetë, kur do të jetë ai premtim?”