You are here: Home » Chapter 36 » Verse 48 » Translation
Sura 36
Aya 48
48
وَيَقولونَ مَتىٰ هٰذَا الوَعدُ إِن كُنتُم صادِقينَ

Efendi Nahi

Dhe, ata (mohusit) thonë: “Kur do të realizohet ky premtim, nëse thoni të vërtetën?”