You are here: Home » Chapter 36 » Verse 48 » Translation
Sura 36
Aya 48
48
وَيَقولونَ مَتىٰ هٰذَا الوَعدُ إِن كُنتُم صادِقينَ

Feti Mehdiu

Dhe thonë: “Kur më një herë ai premtim nëse jeni të sinqertë”?