You are here: Home » Chapter 36 » Verse 44 » Translation
Sura 36
Aya 44
44
إِلّا رَحمَةً مِنّا وَمَتاعًا إِلىٰ حينٍ

Sherif Ahmeti

Përveç nga mëshira Jonë ndaj tyre, dhe që të përjetojnë të mirat deri në një kohë të caktuar.