You are here: Home » Chapter 36 » Verse 42 » Translation
Sura 36
Aya 42
42
وَخَلَقنا لَهُم مِن مِثلِهِ ما يَركَبونَ

Efendi Nahi

dhe, për ta, Ne krijuam bartëse të ngjashme me anijen në të cilën hipin (e udhëtojnë).