You are here: Home » Chapter 36 » Verse 42 » Translation
Sura 36
Aya 42
42
وَخَلَقنا لَهُم مِن مِثلِهِ ما يَركَبونَ

Feti Mehdiu

Dhe për ata kemi krijuar diçka të ngjashme me të, që po u hipin,