You are here: Home » Chapter 36 » Verse 37 » Translation
Sura 36
Aya 37
37
وَآيَةٌ لَهُمُ اللَّيلُ نَسلَخُ مِنهُ النَّهارَ فَإِذا هُم مُظلِمونَ

Feti Mehdiu

Argument është edhe nata: Heqim prej saj ditën dhe ata mbesin në terr.