You are here: Home » Chapter 36 » Verse 36 » Translation
Sura 36
Aya 36
36
سُبحانَ الَّذي خَلَقَ الأَزواجَ كُلَّها مِمّا تُنبِتُ الأَرضُ وَمِن أَنفُسِهِم وَمِمّا لا يَعلَمونَ

Hasan Dzilo

Славен нека биде Оној кој создаде парови од се: од она што никне од земјата и од нив самите и од она што не го знаат.