You are here: Home » Chapter 36 » Verse 34 » Translation
Sura 36
Aya 34
34
وَجَعَلنا فيها جَنّاتٍ مِن نَخيلٍ وَأَعنابٍ وَفَجَّرنا فيها مِنَ العُيونِ

Sherif Ahmeti

Dhe në të Ne u kemi bërë kpshte hurmash e rrushi dhe në të u kemi dhënë burime (uji).