You are here: Home » Chapter 36 » Verse 34 » Translation
Sura 36
Aya 34
34
وَجَعَلنا فيها جَنّاتٍ مِن نَخيلٍ وَأَعنابٍ وَفَجَّرنا فيها مِنَ العُيونِ

Feti Mehdiu

Ne nëpër të krijojmë kopshte panjash, vreshta dhe bëjmë që nga ajo të shpërthejnë burime,