You are here: Home » Chapter 36 » Verse 29 » Translation
Sura 36
Aya 29
29
إِن كانَت إِلّا صَيحَةً واحِدَةً فَإِذا هُم خامِدونَ

Feti Mehdiu

Nuk ka pasur tjetër veçse një zë të tmerrshëm dhe ata të gjithë vdesin,