You are here: Home » Chapter 36 » Verse 27 » Translation
Sura 36
Aya 27
27
بِما غَفَرَ لي رَبّي وَجَعَلَني مِنَ المُكرَمينَ

Efendi Nahi

për çka më fali (nga mëkatet) Zoti im dhe më bëri të nderuar!”