You are here: Home » Chapter 36 » Verse 22 » Translation
Sura 36
Aya 22
22
وَما لِيَ لا أَعبُدُ الَّذي فَطَرَني وَإِلَيهِ تُرجَعونَ

Sherif Ahmeti

E, ç’kam unë që të mos e adhuroj atë që më krijoi dhe, te Ai ktheheni.