You are here: Home » Chapter 36 » Verse 22 » Translation
Sura 36
Aya 22
22
وَما لِيَ لا أَعبُدُ الَّذي فَطَرَني وَإِلَيهِ تُرجَعونَ

Feti Mehdiu

Përse unë të mos adhuroj Atë, i cili më krijoi dhe te i cili do të ktheheni?