You are here: Home » Chapter 36 » Verse 17 » Translation
Sura 36
Aya 17
17
وَما عَلَينا إِلَّا البَلاغُ المُبينُ

Feti Mehdiu

Dhe nuk kemi tjetër (obligim) përveç shpalljes haptazi”.