You are here: Home » Chapter 35 » Verse 16 » Translation
Sura 35
Aya 16
16
إِن يَشَأ يُذهِبكُم وَيَأتِ بِخَلقٍ جَديدٍ

Feti Mehdiu

Në qoftë se do ju shpor juve dhe sjell krijesa të reja.