You are here: Home » Chapter 29 » Verse 21 » Translation
Sura 29
Aya 21
21
يُعَذِّبُ مَن يَشاءُ وَيَرحَمُ مَن يَشاءُ ۖ وَإِلَيهِ تُقلَبونَ

Sherif Ahmeti

Ai ndëshkon atë që do dhe mshiron kë të dojë dhe te Ai do të silleni.