You are here: Home » Chapter 20 » Verse 79 » Translation
Sura 20
Aya 79
79
وَأَضَلَّ فِرعَونُ قَومَهُ وَما هَدىٰ

Feti Mehdiu

dhe Faraoni e çoi popullin e vet në humbje dhe nuk e drejtoi në rrugë të drejtë.