You are here: Home » Chapter 19 » Verse 95 » Translation
Sura 19
Aya 95
95
وَكُلُّهُم آتيهِ يَومَ القِيامَةِ فَردًا

Feti Mehdiu

Dhe të gjithë në ditën e kijametit do t’i vijnë një nga një.