You are here: Home » Chapter 17 » Verse 90 » Translation
Sura 17
Aya 90
90
وَقالوا لَن نُؤمِنَ لَكَ حَتّىٰ تَفجُرَ لَنا مِنَ الأَرضِ يَنبوعًا

Feti Mehdiu

Dhe thonë: “Nuk të besojmë ty deri sa të na nxjerrësh kroje nga toka,