You are here: Home » Chapter 17 » Verse 87 » Translation
Sura 17
Aya 87
87
إِلّا رَحمَةً مِن رَبِّكَ ۚ إِنَّ فَضلَهُ كانَ عَلَيكَ كَبيرًا

Sherif Ahmeti

Por kjo është mëshirë nga Zoti yt dhe mirësia e Tij ndaj teje, vërtet është e madhe.