You are here: Home » Chapter 17 » Verse 38 » Translation
Sura 17
Aya 38
38
كُلُّ ذٰلِكَ كانَ سَيِّئُهُ عِندَ رَبِّكَ مَكروهًا

Efendi Nahi

Të gjitha këto janë të këqija dhe të neveritshme te Zoti yt.