You are here: Home » Chapter 16 » Verse 6 » Translation
Sura 16
Aya 6
6
وَلَكُم فيها جَمالٌ حينَ تُريحونَ وَحينَ تَسرَحونَ

Feti Mehdiu

Ato i keni edhe zbukurim, kur i çoni të kullosin dhe kur i ktheni nga kullosa,