You are here: Home » Chapter 15 » Verse 9 » Translation
Sura 15
Aya 9
9
إِنّا نَحنُ نَزَّلنَا الذِّكرَ وَإِنّا لَهُ لَحافِظونَ

Feti Mehdiu

Ne, me të vërtetë, e kemi shpalur Kur’anin dhe pa dyshim ne jemi mbrojtësit e tij.