You are here: Home » Chapter 15 » Verse 4 » Translation
Sura 15
Aya 4
4
وَما أَهلَكنا مِن قَريَةٍ إِلّا وَلَها كِتابٌ مَعلومٌ

Feti Mehdiu

Dhe nuk kemi zhdukur asnjë qytet pa i ardhur koha e caktuar.