You are here: Home » Chapter 15 » Verse 23 » Translation
Sura 15
Aya 23
23
وَإِنّا لَنَحنُ نُحيي وَنُميتُ وَنَحنُ الوارِثونَ

Sherif Ahmeti

Ne, vërtetjemi që japim jetë e vdekje dhe Ne jemi trashëgues (të qiejve e tokës).