You are here: Home » Chapter 11 » Verse 96 » Translation
Sura 11
Aya 96
96
وَلَقَد أَرسَلنا موسىٰ بِآياتِنا وَسُلطانٍ مُبينٍ

Hasan Dzilo

И веќе Муса Ние го испративме со знаменијата Наши и со јасна власт,