You are here: Home » Chapter 11 » Verse 96 » Translation
Sura 11
Aya 96
96
وَلَقَد أَرسَلنا موسىٰ بِآياتِنا وَسُلطانٍ مُبينٍ

Sherif Ahmeti

Ne e patëm dërguar Musain me dispozitat tona dhe me mrekulli konkrete,