You are here: Home » Chapter 11 » Verse 79 » Translation
Sura 11
Aya 79
79
قالوا لَقَد عَلِمتَ ما لَنا في بَناتِكَ مِن حَقٍّ وَإِنَّكَ لَتَعلَمُ ما نُريدُ

Hasan Dzilo

Тие рекоа: „Веќе знаеше дека не ни се потребни ќерките твои. И ти, сигурно, ќе го сознаеш она што го сакаме.“