You are here: Home » Chapter 11 » Verse 75 » Translation
Sura 11
Aya 75
75
إِنَّ إِبراهيمَ لَحَليمٌ أَوّاهٌ مُنيبٌ

Sherif Ahmeti

Vërtet, Ibrahimi ishte shumë i butë, shumë i dhembshëm dhe i kthyeshëm.