You are here: Home » Chapter 11 » Verse 115 » Translation
Sura 11
Aya 115
115
وَاصبِر فَإِنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجرَ المُحسِنينَ

Efendi Nahi

Dhe duro! Se, Perëndia, me të vërtetë, nuk e humbë shpërblimin e bamirësve.