You are here: Home » Chapter 11 » Verse 115 » Translation
Sura 11
Aya 115
115
وَاصبِر فَإِنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجرَ المُحسِنينَ

Feti Mehdiu

Dhe jij i durueshëm, se All-llahu me siguri nuk ua lë mangut shpërblimin bëmirësave,