You are here: Home » Chapter 10 » Verse 63 » Translation
Sura 10
Aya 63
63
الَّذينَ آمَنوا وَكانوا يَتَّقونَ

Efendi Nahi

për ata që besojnë dhe që i druajnë Perëndisë,