You are here: Home » Chapter 10 » Verse 56 » Translation
Sura 10
Aya 56
56
هُوَ يُحيي وَيُميتُ وَإِلَيهِ تُرجَعونَ

Sherif Ahmeti

Ai jep jetë dhe vdekje, dhe vetëm te Ai do të ktheheni.