You are here: Home » Chapter 10 » Verse 48 » Translation
Sura 10
Aya 48
48
وَيَقولونَ مَتىٰ هٰذَا الوَعدُ إِن كُنتُم صادِقينَ

Feti Mehdiu

Dhe ata thonë: “Kur më ky premtim, nëse flisni të vërtetën?”