You are here: Home » Chapter 77 » Verse 36 » Translation
Sura 77
Aya 36
36
وَلا يُؤذَنُ لَهُم فَيَعتَذِرونَ

Feti Mehdiu

Dhe nuk u lejohet të kërkojnë falje.