You are here: Home » Chapter 76 » Verse 10 » Translation
Sura 76
Aya 10
10
إِنّا نَخافُ مِن رَبِّنا يَومًا عَبوسًا قَمطَريرًا

Efendi Nahi

Na i druajmë Zotit tonë atë Ditë kur fytyrat janë të vrenjtura dhe të ashpra”.