You are here: Home » Chapter 76 » Verse 10 » Translation
Sura 76
Aya 10
10
إِنّا نَخافُ مِن رَبِّنا يَومًا عَبوسًا قَمطَريرًا

Feti Mehdiu

Ne frikësohemi nga zoti ynë, atë ditë kur do të ngrysen dhe të errësohen fytyrat”.