You are here: Home » Chapter 75 » Verse 26 » Translation
Sura 75
Aya 26
26
كَلّا إِذا بَلَغَتِ التَّراقِيَ

Sherif Ahmeti

Jo dhe Jo! Po kur të arrijë (shpirti) në gropë të fytit (të gjoksit),