You are here: Home » Chapter 34 » Verse 35 » Translation
Sura 34
Aya 35
35
وَقالوا نَحنُ أَكثَرُ أَموالًا وَأَولادًا وَما نَحنُ بِمُعَذَّبينَ

Feti Mehdiu

Dhe kanë thënë: “Ne kemi më së shumti pasuri e fëmijë, dhe nuk do të jemi të dënuar”.