You are here: Home » Chapter 33 » Verse 64 » Translation
Sura 33
Aya 64
64
إِنَّ اللَّهَ لَعَنَ الكافِرينَ وَأَعَدَّ لَهُم سَعيرًا

Feti Mehdiu

Me të vërtetë All-llahu i ka mallkuar mosbesimtarët dhe u ka përgatitur zjarr të fortë e të këndellur.